Westerweg 1
9967 TE Eenrum
info@deurenservicenoord.nl
0595 - 497024

Service en onderhoud

Voor acute storingen zijn we 7 dagen per week bereikbaar via  0595 – 497024.

Ook uw bedrijfsdeuren hebben onderhoud nodig. Wij maken graag een passende aanbieding voor het jaarlijks onderhouden van uw bedrijfsdeuren.

Door 1 x per jaar (of op uw verzoek meerderen keren) een onderhoudsbeurt aan uw deur(en) uit te laten voeren door Deuren Service Noord BV kunt u eventuele storingen voor zijn. Door uw deur(en) in optimale conditie te houden wordt tevens de levensduur aanzienlijk verlengd, en dat tegen een voordeling tarief.

Voordelen van service en onderhoud via Deuren Service Noord:

  • Indien u schade of een storing hebt dan kan Deuren Service Noord BV bij juiste opgave van het probleem snel en vakkundig repareren.
  • Uw gegevens zijn bekend en de monteur kan meestal direct de juiste materialen meenemen. Dit levert u dan gemiddeld een besparing van 20% van de reparatiekosten op.
  • Al de bovengenoemde diensten worden achteraf gefactureerd
  • Het jaarlijks onderhoud geschied op basis van het bijgevoegde onderhoudscontract, dit onderhoudscontract is per jaar schriftelijk opzegbaar en wordt jaarlijks verhoogt met alleen de inflatiecorrectie mocht dit nodig zijn.
  • Wij zullen de deur(en) de eerste keer op basis van uren en materiaal na kijken en technisch  goed in orde maken.
  • Ook bestaande deuren kunnen wij in het onderhoudscontract opnemen

Bel ons gerust voor de mogelijkheden en een vrijblijvende opgave van kosten voor het jaarlijks onderhoud aan de overheaddeuren ed.

Wilt u een onderhoudscontract aanvragen? Vult u dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo snel mogelijk het onderhoudscontract toe.

keurmerken deuren service noord

Nieuws / Actueel