Westerweg 1
9967 TE Eenrum
info@deurenservicenoord.nl
0595 - 497024

Deuren Service Noord B.V. al ruim twintig jaar uw specialist in bedrijfs- en garagedeuren

Deuren Service Noord B.V. is opgericht in 1996 en is inmiddels uitgegroeid tot dé specialist in bedrijfs- en garagedeuren in Noord-Nederland. Deuren Service Noord B.V. is in te schakelen voor levering, montage, reparatie of periodiek onderhoud van bedrijfsdeuren en garagedeuren voor particulieren of bedrijven. Alle merken deuren kunnen we voor u plaatsen, onderhouden en/of repareren.

Kwaliteit en snelheid

Ons bedrijf is VCA-gecertificeerd. Dit geeft onze klanten een extra waarborg voor kwaliteit. Kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel bij Deuren Service Noord B.V.. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen die continu worden opgeleid.

Naast kwaliteit onderscheiden we ons door snel te handelen. Neemt u contact op voor een reparatie? Wij komen niet eerst kijken, maar sturen direct een ervaren medewerker uw kant op met alle nodige materialen en gereedschappen.

Door samenwerkingen met verschillende leveranciers kunnen we een breed assortiment aan deuren bieden. Wij leveren echter ook maatwerk door zelf deuren te ontwikkelen naar wens van de klant. Voor meer informatie hierover vraagt u naar onze Specials.

Klein denken, groot doen

Onze klanten kenmerken onze service als 'zeer goed en zeer snel'. Ons motto is dan ook: Klein denken, groot doen. Dit realiseren we door praktisch te denken en de lijnen onderling en met klanten kort te houden. Hierdoor kunnen we onze tarieven zo laag mogelijk houden. Deuren Service Noord B.V. levert kwaliteit voor een scherpe prijs.

keurmerken deuren service noord

Nieuws / Actueel