Westerweg 1
9967 TE Eenrum
info@deurenservicenoord.nl
0595 - 497024

Industriedeuren Drenthe

Voor een specialist in industriedeuren gaat u naar Deuren Service Noord B.V. nabij Drenthe. Ons bedrijf bestaat al twintig jaar. In deze jaren hebben we veel ervaring en kennis opgedaan, en inmiddels werken we samen met een gerenommeerde merken. Binnen onze collectie vindt u dan ook hoogwaardige industriedeuren voor ieder type pand.

DSN Drenthe voorziet uw bedrijfspand van de juiste industriedeuren

Zoals gezegd zit Deuren Service Noord B.V. nabij Drenthe al jaren in het vak. Wij zetten onze kennis dan ook graag in om u te voorzien van een advies op maat. Wij vernemen graag wat uw wensen en eisen zijn, zodat we passende opties kunnen aandragen. Onze slagbomen hebben namelijk ieder hun eigen kenmerken en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, materialen, kleuren en met verschillende bedieningssystemen. Onze specialisten in Drenthe informeren en adviseren u graag!

Verschillende soorten industriedeuren in Drenthe

U kunt bij Deuren Service Noord B.V. nabij Drenthe terecht voor de volgende type industriedeuren:

 • Roldeuren en sectionaal
  Veel bedrijven zijn voorzien van rol- en sectionaaldeuren. Deze industriedeuren nemen namelijk weinig ruimte in beslag en zijn goed geïsoleerd.
 • Multifunctionele deuren
  Een multifunctionele deur is een loopdeur van staal. Deze deuren zijn erg stevig en volledig geïsoleerd. Deze deuren kunt ook op maat laten maken door onze specialisten nabij Drenthe.
 • Tocht- en snelroldeuren
  Zoals de naam al aangeeft houden tocht- en snelroldeuren veel koude lucht buiten door snel te openen en sluiten. Deze industriedeuren zorgen voor optimale isolatie en zijn erg stil in gebruik.
 • Brandwerende deuren/puien
  Onze brandwerende deuren en puien zijn gevuld met steenwol, een uitermate brandveilig isolatiemateriaal. Al onze deuren zijn grondig getest op brandveiligheid.

keurmerken deuren service noord

Nieuws / Actueel