Garagedeuren

Bij Deuren Service Noord kunt u terecht voor uw nieuwe garagedeur, of het nu gaat om een sectionaal garagedeur of openslaande deur. Wij bieden een breed assortiment deuren in verschillende uitvoeringen.

Het is belangrijk om een garagedeur te kiezen die past bij uw behoeften en budget. Bij de aanschaf is het ook verstandig om rekening te houden met factoren zoals isolatie, beveiliging, en de esthetiek van de deur om ervoor te zorgen dat deze aan uw verwachtingen voldoet.

 

Garagedeur
Garagedeur

Sectionaal garagedeur

Over het algemeen spreekt men niet over een sectionaal garagedeur, maar over een elektrische garagedeur.
Ze bestaan uit horizontale panelen, die omhoog en omlaag bewegen langs een geleiderails.
Vaak worden ze gebruikt in residentiële toepassing, en bieden verschillende voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een kanteldeur of roldeur. De sectionaal garagedeur is te verkrijgen in vele verschillende uitvoeringen, kleuren en paneelsoorten.

Openslaande garagedeuren

Deuren Service Noord heeft zich de afgelopen jaren gericht op de opkomende markt van de openslaande garagedeuren. Deze deuren produceren wij in eigen beheer, waardoor we hierin zeer flexibel zijn qua afmeting en uitvoering.
Openslaande garagedeuren zijn onderhoudsarm, zeer goed geïsoleerd en gebruiksvriendelijk.
Ook zijn er vele mogelijkheden om uw deur verder uit te breiden, met bijvoorbeeld een deurdranger, deuropvanger of een meerpunt-sluiting.

Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte of heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Vraag uw geheel vrijblijvende offerte aan!